06 1375 9855 info@paulpapillon.nl

Accordeonist in Breda huren? Accordeonist Paul Papillon is een echte sfeermaker en zorgt ervoor dat uw bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of ander feest een onvergetelijke ervaring wordt. Gaat u voor een échte Parijse sfeer, een Franse chanson of musette, een mooie tango Italiaanse aria? Paul Papillon zorgt voor een geslaagd feest.

Paul is méér dan alleen een accordeonist, want mensen zien hem als een echte entertainer. Tijdens het spelen van de muziek beweegt hij mee tussen uw gasten, gaat hij op zijn knieën voor een romantisch lied of hij deelt zijn boekjes met meezingliederen uit zodat iedereen uit volle borst kan meezingen.

 

Accordeonist in Breda huren? Dat is niet eenvoudig..

Er zijn veel accordeonisten en muzikanten in Breda die feesten in- en rondom Breda willen verzorgen dus het is niet eenvoudig om hier uit te kiezen. Hoe kiest u de accordeonist die bij uw feest past? Bij Paul Papillon bent u ervan verzekerd dat het een geslaagd feest wordt. Paul Papillon zit namelijk al 25 jaar in het vak en heeft naast een Conservatoriumopleiding, ook een zangopleiding gevolgd. Daarnaast is het mogelijk om uit te breiden naar een duo. In dat geval komt er naast een accordeon, ook een contrabas en tweestemmig zangwerk.

 

Paul Papillon is uw accordeonist als..

Paul Papillon is uw accordeonist als u op zoek bent naar:

  • Een accordeonist die actief is tussen uw gasten.
  • Iemand die thuis is in vele muziekgenres.
  • Een accordeonist die zelfs op zijn knieën gaat voor een romantisch lied.
  • Iemand die ook eventueel kan uitbreiden naar een duo.

 

Wilt u Paul Papillon inhuren in Breda?

Wilt u een accordeonist in Breda inhuren die een échte sfeermaker is? Dan bent u zeker bij Paul Papillon aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie door mij te bellen 06 1375 9855 of te mailen info@paulpapillon.nl.

    Neem contact op