06 1375 9855 info@paulpapillon.nl

Accordeonist huren in Nijmegen?Paul Papillon accordeonist in hart en nieren speelt regelmatig op verschillende feesten in Nijmegen. Of het nu in de prachtige binnenstad van Nijmegen voor groot publiek is of een klein partijtje in uw eigen woonkamer, Paul die speelt altijd de sterren van de hemel. 

Naast dat Paul een goede accordeonist is, is hij ook een echte entertainer. Het maakt niet uit hoe groot of klein het feest is gezellig gaat het altijd worden met Paul. Zo heeft hij ook zijn boekjes met meezinliederen. Op verzoek deelt Paul deze boekjes uit, zodat iedereen uit volle borst kan meezingen. 

Hoe kiest u de juiste accordeonist in Nijmegen?

In een bekende stad zoals Nijmegen zijn er natuurlijk altijd veel gezellige feesten dit betekend ook dat er veel accordeonisten te vinden zijn in Nijmegen. Maar hoe kiest u nou de juiste accordeonist om voor een onvergetelijke avond te zorgen? 

Paul Papillon is uw accordeonist en entertainer als u opzoek bent naar…

  • Een accordeonist die actief is tussen uw gasten.
  • Iemand die thuis is in vele muziekgenres.
  • Een accordeonist die zelfs op zijn knieën gaat voor een romantische serenade.
  • Iemand die ook eventueel kan uitbreiden naar een duo. 

Kortom, wilt u een complete accordeonist in Nijmegen huren die uw feest onvergetelijk maakt? Dan moet u zeker met Paul Papillon contact opnemen via: info@paulpapillon.nl of 06 1375 9855

    Neem contact op