06 1375 9855 info@paulpapillon.nl

Accordeonist gezocht die thuis is in diverse muziekgenres en geschikt is als echte entertainer? Bij Paul Papillon bent u aan het juiste adres! Wanneer u een accordeonist zoekt, dan is Paul diegene die u nodig heeft. Hij is namelijk zanger, accordeonist en entertainer.

Misschien zoekt u een accordeonist bij uw romantische diner of voor een andere gelegenheid, het kan allemaal gerealiseerd worden. Een echte accordeonist, muzikant en entertainer die van alle markten thuis is en zich aanpast op ieder feest en aan al uw wensen. Een accordeonist gezocht? Dan is langer zoeken niet meer nodig, want u zit hier bij Paul Papillon meteen goed! Paul zit al ruim 25 jaar in het vak en daarom kan hij u altijd van dienst zijn.

 

Paul is de oplossing

Een accordeonist kan niet gemist worden op feesten en partijen. Als u binnenkort iets te vieren heeft en u zoekt nog een accordeonist, dan kan Paul er voor u zijn! Hij heeft als accordeonist geen microfoon nodig, want zijn stem vult de hele zaal! Wilt u dit ook eens graag van dichtbij meemaken en ervaren hoe romantisch dit kan zijn? Een goede keuze om nu voor Paul te gaan!

Het maakt niet uit waar uw gelegenheid plaatsvindt, Paul reist het hele land door om het mensen naar hun zin te maken.

 

Accordeonist gezocht? U heeft hem gevonden!

Het is niet altijd eenvoudig om een accordeonist te zoeken, maar Paul Papillon is uw accordeonist die actief is tussen de gasten, die thuis is in veel muziekgenres en op zijn knieën zal gaan bij een romantisch lied. Wilt u graag een goede en een complete accordeonist? Dan moet u zeker kiezen voor Paul Papillon en daar kunt u contact mee opnemen via: info@paulpapillon.nl of 06 1375 9855.

    Neem contact op