06 1375 9855 info@paulpapillon.nl

Een muzikant huren? Huur Paul Papillon, een echte sfeermaker en echte entertainer! Met Paul Papillon zal het feest iedereen bij blijven. De muzikant Paul Papillon kunt u huren als zanger, accordeonist en entertainer. Paul Papillon maakt er gegarandeerd een top feest van.

Muzikant huren voor een feest of bruiloft

Een muzikant huren voor een (bedrijfs)feest, verjaardag of bruiloft? Paul Papillon kunt u inhuren als muzikant met accordeon voor bij uw romantische diner, de sfeer van een Amsterdamse kroeg met gezellige meezingers of een Tiroler feest. Paul Papillon is als muzikant van alle markten thuis en past zich aan, aan uw wensen en ideeën.

Niet alleen een muzikant huren…

Als u muzikant Paul Papillon huurt, zien mensen niet alleen een muzikant maar ook een entertainer. Paul Papillon verplaatst zich als muzikant graag tussen het publiek wat voor veel gezelligheid zorgt.

Meezingen met de muzikant?

Meezingen met de muzikant? U kunt ervoor kiezen dat wij uw gasten boekjes uitdelen met de volledige teksten van evergreens van toen en nu. Met onze tijdloze Hollandse liedjes kan iedereen gezellig meezingen. Dat zorgt gegarandeerd voor een groot feest voor jong en oud!

Muzikant huren kosten

Muzikant Paul Papillon zit al 25 jaar in het vak en is een echte entertainer die thuis is in vele muziekgenres. Muzikant Paul Papillon huren voor uw (bedrijfs)feest of bruiloft kan tegen lage kosten. Voor meer informatie over het huren van de muzikant Paul Papillon, neem vrijblijvend contact op en ook uw feest wordt er één die niet gauw zal worden vergeten.

    Neem contact op