06 1375 9855 info@paulpapillon.nl

Accordeonist in Rotterdam huren? Als accordeonist speelt Paul Papillon regelmatig op allerlei feesten in Rotterdam. Of het nu een bedrijfsfeest is in de havens van Rotterdam, een bruiloft op een prachtige locatie of een kroegfeest middenin het centrum van Rotterdam, Paul maakt het feest onvergetelijk.

Paul zijn muzikale kwaliteiten zijn één ding, maar het is vooral de hele sfeer die het feest onvergetelijk maakt. U huurt met Paul dan ook meer dan alleen een accordeonist, want Paul is ook een echte entertainer. Zo heeft hij ook zijn boekjes met meezingliederen. Op verzoek deelt Paul deze boekjes uit, zodat iedereen uit volle borst kan meezingen.

 

Accordeonist in Rotterdam huren? Dat is niet eenvoudig..

Een accordeonist in Rotterdam huren.. dat is niet eenvoudig. In een mooie stad als Rotterdam zijn er ook veel feesten. En dat betekent dat er ook veel accordeonisten in Rotterdam te vinden zijn. Maar hoe kiest u de juist accordeonist voor uw feest?

 

Paul Papillon is uw accordeonist als..

Paul Papillon is uw accordeonist als u op zoek bent naar:

  • Een accordeonist die actief is tussen uw gasten.
  • Iemand die thuis is in vele muziekgenres.
  • Een accordeonist die zelfs op zijn knieën gaat voor een romantisch lied.
  • Iemand die ook eventueel kan uitbreiden naar een duo.

Kortom, wilt u een complete accordeonist in Rotterdam huren die uw feest onvergetelijk maakt? Dan moet u zeker met Paul Papillon contact opnemen via: info@paulpapillon.nl of 06 1375 9855

    Neem contact op