06 1375 9855 info@paulpapillon.nl

Accordeonspeler huren voor een feestje? Houdt u van verschillende muziekgenres, maar wel op een mooie en bijzondere manier gespeeld? Dan kunt u waarschijnlijk op internet van alles vinden, maar als u echt een goede accordeonspeler wilt huren dan moet u bij Paul Papillon zijn.

Met Paul Papillon huurt u een accordeonist die al vele jaren actief is. Hij heeft voor elke sfeer een aangepast repertoire. De echte Parijse sfeer van Montmartre met bekende Franse Chassons, heerlijke jazzy achtergrondmuziek, zeemansliedjes voor op de boot, Ierse nummers en onvervalste smartlappen en Amsterdamse meezingers. Paul geeft een fantastische sfeer en is zeer actief met het aanwezige publiek. Dus wanneer u op zoek bent naar een normale accordeonist, dan bent u hier aan het verkeerde adres. Maar wanneer u een accordeonspeler wilt huren voor een leuk feestje wilt hebben dan moet u bij Paul Papillon zijn.

 

Een meezingfestijn

Paul Papillon heeft een uitgebreid repertoire aan muziekstijlen. Hierdoor zit er voor ieder wat wils tussen. Heeft u geen zin in smartlappen dan kunt u uit meerdere andere stijlen kiezen. Daarnaast heeft Paul ook meezingboekjes waarin de teksten staan van de liederen die hij op zijn accordeon speelt. Doordat deze accordeonspeler ze op verzoek uit kan delen wordt de gehele zaal betrokken in het festijn. Dit geeft een warme, gezellige en feestelijke stemming, waar al menigeen van genoten heeft.

 

Muziekduo accordeonspeler contrabas voor uw feest

Als duo verplaatsen ze zich door het publiek, met de stuwende contrabas wordt het nog swingender en leuker om naar te kijken en luisteren. Paul Papillon is de accordeonspeler die u moet huren om uw feest te doen slagen. Hij improviseert met het publiek en weet elke situatie tot een waar feest te maken.

 

Accordeonspeler huren?

Wilt u een prachtig feest organiseren waarbij een goede accordeonist niet kan ontbreken? Huur dan Paul Papillon. Als u Paul Papillon als accordeonspeler wilt huren, neem dan contact op via e-mail: info@paulpapillon.nl of bel naar 06 1375 9855.

    Neem contact op